Amarok/Archives/Release:1.4.5-sr

Amarok 'Fast Forward' 1.4.5

Развојни тим пројекта Amarok са поносом најављује шесто издање чувеног музичког плејера из серије 'Fast Forward'. Заједно са новом верзијом стиже подршка за преглед и репродукцију Shoutcast stream-ова, могућност вишекратног скидања песама купљених у Magnatune онлајн продавници, лабелирање музике, и повећан квалитет звука из еквилајзера. Многе промене графичког интерфејса чине Amarok лепшим и пријатнијим за коришћење. Детаљнија листа промена и унапређења се може видети овде XXX: changelog.

Ово издање је последње из серије 'Fast Forward' које у себи садржи нове функције. Ускоро ће започети рад над новом серијом Amarok 2.0, која ће бити базирана на Qt4/KDE4 технологији.

Wiki Cleanup Weekend ће се одржати 10. и 11. фебруара, са циљем унапређивања документације. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже.

24. и 25. фебруара у Бриселу се одржава сајам FOSDEM. Сви поестиоци ће имати прилику да упшознају чланове Amarok развојног тима.

Ширите вест о Amarok-у! Гласајте за њега на сервису Digg:

Digg: Amarok 1.4.5 released with shoutcast browser


This page was last edited on 21 December 2012, at 03:53. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.