Amarok/Archives/Release:1.4.5-sr

From KDE Community Wiki
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

Amarok 'Fast Forward' 1.4.5

Развојни тим пројекта Amarok са поносом најављује шесто издање чувеног музичког плејера из серије 'Fast Forward'. Заједно са новом верзијом стиже подршка за преглед и репродукцију Shoutcast stream-ова, могућност вишекратног скидања песама купљених у Magnatune онлајн продавници, лабелирање музике, и повећан квалитет звука из еквилајзера. Многе промене графичког интерфејса чине Amarok лепшим и пријатнијим за коришћење. Детаљнија листа промена и унапређења се може видети овде XXX: changelog.

Ово издање је последње из серије 'Fast Forward' које у себи садржи нове функције. Ускоро ће започети рад над новом серијом Amarok 2.0, која ће бити базирана на Qt4/KDE4 технологији.

Wiki Cleanup Weekend ће се одржати 10. и 11. фебруара, са циљем унапређивања документације. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже.

24. и 25. фебруара у Бриселу се одржава сајам FOSDEM. Сви поестиоци ће имати прилику да упшознају чланове Amarok развојног тима.

Ширите вест о Amarok-у! Гласајте за њега на сервису Digg:

Digg: Amarok 1.4.5 released with shoutcast browser